• Αναζητήστε τα ανταλλακτικά σας και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ μας.        Προσφορά έως 15/03/2017  Service Air condition αυτοκινήτου (Δείτε Εδώ)
title

 

Διάγνωση βλαβών στο συνεργείο μας

 

 

 

 

      HLEKTRONIKIDIAGNVSH

 

                 KLIMATISMOS

Η σωστή διάγνωση μιας βλάβης στο αυτοκίνητο σας , θα σας αποτρέψει από την αντικατάσταση τυχαίων και πολλές φορές ακριβών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, εξοικονομώντας σας χρήματα!

Το συνεργείο μας διαθέτει πλήρη τεχνικό εξοπλισμό ώστε να γίνετε η κάθε διάγνωση γρήγορα, με ακρίβεια ώστε να μην χάνετε το χρόνο και τα χρήματα σας σε ανταλλακτικά τα οποία τελικά «δεν θέλουν αλλαγή» 

Για την σωστή διάγνωση το συνεργείο μας διαθέτει :

1)     Σύγχρονα  Διαγνωστικά Εργαλεία που διαθέτουμε 

Τα διαγνωστικά μας συστήματα χωρίζονται σε ηλεκτρονικά και μηχανικά.

Ηλεκτρονικά :  Ελέγχουν το ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό κύκλωμα.

Διαγνωστικά βλαβών μέσο ηλεκτρονικού υπολογιστή, OBD,
Διαγνωστικό ελέγχου μπαταριών και τάσης για δυναμό

Μηχανικά : Ελέγχουν μηχανικές βλάβες .

- Αμορτισερόμετρο
- Φρενόμετρο,
- Συμπιεσόμετρο,
- Εργαλείο ελέγχου πίεσης καυσίμου,
- Συγκλισιόμετρο,
- Εργαλείο ελέγχου κυκλώματος νερού,
- Μηχάνημα ελέγχου και πλήρωσης συστήματος κλιματισμού.

amortiserometro                           ANTLIABENZINHS

 

2)       Μεθοδολογία και Εξειδικευμένο προσωπικό

το οποίο έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διάγνωσης και χειρισμού των εργαλείων. Τα διαγνωστικά είναι «εργαλεία» τα οποία όμως πρέπει να χειρίζονται και να «διαβάζονται» από άριστο τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό.


3)      Πείρα.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία ώστε να μην χάνετε χρόνο και χρήματα. Η πείρα του μηχανικού και η εμπειρία του στα εξειδικευμένα προβλήματα της κάθε μάρκας και μοντέλου ξεχωριστά. Στα σύγχρονα όμως αυτοκίνητα με τις απαιτητικές προχωρημένες τεχνολογίες  δεν νοείται διάγνωση Χωρίς Διαγνωστικά εργαλεία  

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας  .

 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων που εμφανίζονται εδώ, και κυρίως της βάσης δεδομένων συνολικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή και η μεταβίβαση των δεδομένων ή ολόκληρης της βάσης δεδομένων χωρίς προηγούμενη έγκριση της TecDoc, ή η εκτέλεση αυτών των εργασιών από τρίτους. Η παραβίαση των παραπάνω αποτελεί προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ