• Αναζητήστε τα ανταλλακτικά σας και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ μας.        Προσφορά έως 15/03/2017  Service Air condition αυτοκινήτου (Δείτε Εδώ)


ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ
×

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας

Καλως ήρθατε στο Parts.gr, το πρώτο (από το 2004) ολοκληρωμένο 100% Ελληνικό site  για ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ βάση ΜΑΡΚΑΣ και ΜΟΝΤΕΛΟΥ ή βάση ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ή βάση ΚΩΔΙΚΟΥ έγινε πιο απλή. Η 20ετή μας πείρα και το Εξειδικευμένο Προσωπικό* εγγυάται για την σωστή επιλογή των ανταλλακτικών . Τώρα περισσότερα από online 250.000 είδη.
Μηχανικά & Ηλεκτρικά μέρη , Είδη Φανοποιείας, Αξεσουάρ.
Οι μεγαλύτεροι επώνυμοι  οίκοι,(Valeo, Bosch, Marelli, Kayaba, Bilstein, Skf, Autoglym, Sachs, Delphi, Man, Philips, Total, Elf, Brembo, Ferodo, Monroe,....), προσφέρουμε σχεδόν όλα τα Μηχανικά, Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά μέρη, Είδη Φανοποιείας, Μπαταρίες, Λιπαντικά, Φωτισμό, Προϊόντα Καθαρισμού και Περιποίησης, Αξεσουάρ κλπ. του αυτοκινήτου σας. 
*Εξειδικευμένο Προσωπικό : Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο προσωπικό και αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιπλέον εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και τα πιο σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης για άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικά προϊόντα.
Κορυφαίο Νο 1 Online e-shop κατάστημα.
Το 2004 δημιουργήσαμε το PARTS.gr (www.ketselidis.gr) , το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Το PARTS.gr, σήμερα με πάνω από 250,000 online ανταλλακτικα.

Κετσελίδης Νίκος

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων που εμφανίζονται εδώ, και κυρίως της βάσης δεδομένων συνολικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή και η μεταβίβαση των δεδομένων ή ολόκληρης της βάσης δεδομένων χωρίς προηγούμενη έγκριση της TecDoc, ή
η εκτέλεση αυτών των εργασιών από τρίτους. Η παραβίαση των παραπάνω αποτελεί προσβολή  των δικαιωμάτων 
πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ