• Αναζητήστε τα ανταλλακτικά σας και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ μας.        Προσφορά έως 15/03/2017  Service Air condition αυτοκινήτου (Δείτε Εδώ)

Η εταιρεία

Η εταιρία Νίκος Κετσελίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι η συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του Κωνσταντίνου Κετσελίδη, με παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1977.
Κύριο αντικείμενο της εταιρίας αποτελεί η εισαγωγή και εμπορία παντός τύπου ποιοτικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
 
Μηχανικά & Ηλεκτρικά μέρη , Είδη Φανοποιείας, Αξεσουάρ.
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους επώνυμους Ευρωπαϊκούς οίκους,(Valeo, Bosch, Marelli, Kayaba, Bilstein, Skf, Autoglym, Sachs, Delphi, Man, Philips, Total, Elf, Brembo, Ferodo, Monroe,....) προσφέρουμε σχεδόν όλα τα Μηχανικά, Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά μέρη, Είδη Φανοποιείας, Μπαταρίες, Λιπαντικά, Φωτισμό, Προϊόντα Καθαρισμού και Περιποίησης, Αξεσουάρ κλπ. του αυτοκινήτου σας.
 
Εξειδικευμένο Προσωπικό
Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο προσωπικό και αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
Επιπλέον μία άψογη τηλεφωνική πληροφόρηση , ειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και τα πιο σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικά προϊόντα.
 
Κορυφαίο Online e-shop κατάστημα.
Το 2004 δημιουργήσαμε το PARTS.gr (www.ketselidis.gr) ,  το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Το PARTS.gr, με αρχικά πάνω από 75 χιλιάδες κωδικούς ανταλλακτικών, έδωσε για πρώτη φορά στον Έλληνα καταναλωτή την δυνατότητας άμεσης, γρήγορης και εύκολης αναζήτησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με onlineτιμές.
 
Δεν σταματήσαμε όμως εκεί.
Σπάζοντας όλα τα δεδομένα, το NEO  PARTS.gr, έγινε το πλέον υπερσύγχρονο και πληρέστερο e-shop αυτοκινήτου στην Ελλάδα (και όχι μόνο) με πάνω από 250 χιλιάδες προϊόντα , που συνεχώς ανανεώνονται και καλύπτουν όλο το φάσμα του αυτοκινήτου. Διαχωρίσαμε το www.ketselidis.gr που περιλαμβάνει όλα τα Είδη Φανοποιείας, τα Λιπαντικά, τις Μπαταρίες και όλα τα αξεσουάρ και το www.parts.gr  με την ΄πληρέστερη βάση δεδομένων και την ΝΕΑ υπερσύγχρονη μηχανή αναζήτησης για όλα τα μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου. 
 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με 4 Κλικ (που έγινε και το σύνθημά μας), ο καταναλωτής να μπορεί να βρει όλα τα Μηχανικά, Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά  μέρη, Είδη Φανοποιείας και Αξεσουάρ του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ του. Με μια υπερσύγχρονη μηχανή αναζήτησης και βάση δεδομένων, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να δείτε φωτογραφίες των προιόντων και να προβείτε στην  οnlineαγορά όλων των προϊόντων.
 
Τιμές
Σταθερή πολιτική της εταιρίας μας είναι να εξασφαλίσει στους καταναλωτές της χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς. Παράλληλα εξασφαλίσαμε χαμηλές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται με υπέρογκα ποσά.
 
Εξέλιξη.
Εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας με καινούργιες συνεργασίες με ξένους οίκους εγγυούμαστε σχεδόν την πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και αξεσουάρ όλων των αυτοκινήτων και την άμεση εξυπηρέτηση σας. Με την μοναδική μας βάση δεδομένων και το νέο μας ERP ηλεκτρονικό σύστημα διευκολύνουμε την ανεύρεση ,την σωστή και άμεση επιλογή των ανταλλακτικών.
Μοναδικός μας στόχος :
Η εξυπηρέτηση σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

 Νίκος Κετσελίδης.

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας  .

 

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων που εμφανίζονται εδώ, και κυρίως της βάσης δεδομένων συνολικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή και η μεταβίβαση των δεδομένων ή ολόκληρης της βάσης δεδομένων χωρίς προηγούμενη έγκριση. Η παραβίαση των παραπάνω αποτελεί προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ